Προφίλ Εταιρείας


Ο Ευάγγελος Παπαποστόλου ξεκίνησε το 1970 στο Ριζαριό Τρικάλων το σιδηρουργείο του,  σε ένα χώρο κάτι λιγότερο από 50m2 δημιουργούσε κατασκευές που ακόμη και σήμερα αντέχουν στον χρόνο. Σιγά σιγά επεκτάθηκε και στις επαγγελματικές ψησταριές και σε κατασκευές που είχαν σχέση με την εστίαση. 
 
Από το 1984 και μετά επαναφέρει στην μόδα τα παραδοσιακά κάγκελα. Στην αρχή οι κατασκευές ήταν χειροποίητες και σε χειροποίητα καλούπια, το 1988 αγοράζει τα πρώτα μηχανήματα που ήταν και τα πλέον σύγχρονα της εποχής,  ο χώρος μεγαλώνει και παραγωγή αυτοματοποιείτε το μεράκι και η ποιότητα των κατασκευών παραμένουν οι σταθερές αξίες στην δουλειά μας. 
 
Το 1990 το παλιό μικρό σιδηρουργείο έχει μεγαλώσει και έχει αποκτήσει τον διακριτικό τίτλο «Μεταλοσπιράλ». Τα όρια του νομού Τρικάλων είναι μικρά για την φήμη που έχει αποκτήσει η βιοτεχνία μας καθώς αναλαμβάνουμε  κατασκευές και σε άλλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Κατερίνη, τα Γρεβενά, η Αθήνα μέχρι και την μακρινή Νίσυρο. Εκτός από τις δικές μας κατασκευές τροφοδοτούμε πλέον και τους άλλους επαγγελματίες σιδηροκατασκευαστές με εξαρτήματα για παραδοσιακά κάγκελα.   
 
Από το 2000 ανέλαβε την επιχείρηση ο γιος Γιώργος Παπαποστόλου, η βιοτεχνία μεταφέρετε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 m2. Δημιουργείτε  εμπορικό τμήμα με σίδερα και αλουμίνια αντιπροσωπεύοντας την κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα Europa για τον νομό Τρικάλων.
 
Η γνώση και η εμπειρία πάνω στο αντικείμενο για πάνω από τέσσερις δεκαετίες αλλά και το μεράκι της οικογένειας έχουν εδραιώσει την ''Μεταλοσπιραλ'' σε μία από τις πιο εξειδικευμένες και αξιόπιστες επιχειρήσεις Μεταλλικών, Σιδερένιων κατασκευών και Παραδοσιακών Κάγκελων.

  • σιδηρουργείο Τρίκαλα, Ριζαριό, Θεσσαλία
  • εμπόριο σιδήρου Τρίκαλα, Ριζαριό, Θεσσαλία
  • εμπόριο αλουμινίου Τρίκαλα, Ριζαριό, Θεσσαλία
  • μεταλλικές κατασκευές Τρίκαλα, Ριζαριό, Θεσσαλία
  • μεταλλικά έπιπλα Τρίκαλα, Ριζαριό, Θεσσαλία
  • παραδοσιακά κάγκελα Τρίκαλα, Θεσσαλία
σιδεράς τρίκαλα, ριζαριό, θεσσαλία, σιδηροκατασευές τρίκαλα, ριζαριό, θεσσαλία,  παραδοσιακά κάγκελα τρίκαλα, ριζαριό, θεσσαλία, κάγκελα τρίκαλα, ριζαριό, θεσσαλία, γκαραζόπορτες τρίκαλα, ριζαριό, θεσσαλία, στέγαστρα τρίκαλα, ριζαριό, θεσσαλία